CONTACTGEGEVENS

Simko Paint
Oosteinde 68a
1474 ME  Oosthuizen
tel 0299 - 401680 
 

Copyright 2020 Simko Paint. Alle rechten voorbehouden.

Bij Simko Paint spuiten we alles waar verf op blijft plakken. De meest uiteenlopende objecten zijn al door onze spuitcabine gegaan. Voor elk te spuiten object hebben wij de juiste spuittechniek in huis. Zo kunnen wij bijna elke opdracht tot een goed einde brengen.

Gezien onze achtergrond is het niet verwonderlijk dat het spuiten van landbouw- en grondverzetmachines een van onze belangrijkste activiteiten is. Wij weten als geen ander wat er wordt verwacht van grondverzet- en landbouwmateriaal, en zijn hierdoor in staat goed te anticiperen op de wensen van onze klanten. Zowel nieuwe als gebruikte machines worden door ons onder handen genomen. Bij nieuwe machines gaat het vaak om het spuiten van bedrijfskleuren. Wij zijn in staat om geheel conform uw huisstijl de machine een complete metamorfose te geven. Ook het perfect aanbrengen van bedrijfslogo’s en belettering is bij ons in goede handen.

Een activiteit waar wij de laatste jaren in ons bedrijf steeds meer mee te maken krijgen is de maritieme tak. Of het nu gaat om het spuiten van pontons of stalen en polyester schepen wij kunnen dit probleemloos voor u verzorgen. Ook bij de maritieme tak staat bescherming tegen corrosie op nummer een, maar ook restauratie is een aspect dat zwaar weegt. Een voorbeeld hier van is de whaleboat 26, een klassiek Amerikaanse marinesloep, die wij voor onze opdrachtgever geheel gerestaureerd volgens de normen en specificaties van de US navy. Ook de tarieven die wij hanteren voor het behandelen van schepen zijn absoluut concurrerend met de prijs die u betaalt voor standaard schilderwerk in haven of op de werf.

Conservering en bescherming tegen corrosie staat bij ons voorop, of het nu gaat om het herstellen van een oldtimer of het repareren van een schade aan een nieuw vrachtwagen Simko Paint levert kwaliteit als het gaat om conservering en corrosie bescherming. Bij ons is het mogelijk voor One Stop Shoping alles onder een dak dat resulteert voor u in een optimale prijs/kwaliteit verhouding.

Stralen
Simko Paint beschikt over een grote, moderne straalcabine. In de straalcabine begint de voorbewerking van het object. Het op de juiste manier voorbewerken van het materiaal bepaalt voor een belangrijk deel de levensduur van de coating. De jarenlange ervaring die Simko Paint op dit terrein heeft, zorgt ervoor dat uw investering gewaarborgd is.

Bij het stralen word het straalmiddel (aluminium oxide) met een hoge luchtdruk tegen het object geblazen. Door deze behandeling worden corrosie en oude laklagen geheel verwijderd. Zo ontstaat een totaal gereinigd oppervlak, dat na eventueel aanvullend schuur- en plamuurwerk klaar is te worden gespoten.


Spuitcabine afmetingenLengte 20,0 meter
Breedte 5 meter
Hoogte 5 meter

SPUITEN