CONTACTGEGEVENS

Simko Paint
Oosteinde 68a
1474 ME  Oosthuizen
tel 0299 - 401680 
 

Copyright 2020 Simko Paint. Alle rechten voorbehouden.

Simko Paint maakt uitsluitend gebruik van lakken van de allerhoogste kwaliteit. Spectrum is onze huisleverancier, Spectrum levert de producten van AKZONOBEL zoals MASON CT en LESONAL. Daarnaast gebruiken wij producten van BICHEMIE het PPG. Voor onze maritieme afdeling gebruiken wij HEMPEL jachtlakken en AMMERON coatings. 
Bij Simkopaint gebruiken wij diverse spuittechnieken, zo heeft elk klus zijn eigen spuittechniek.
Kijk ook eens op:
www.akzonobel.com/aac/brands_products/mason/
www.bichemie.nl

 

Airless
Airless spuiten wil zeggen dat de verf door middel van een pomp met hoge druk door een norsel wordt geperst, hierdoor zal de verf vernevelen. Dit werkt in wezen volgens hetzelfde principe als een hoge druk waterreiniger. Met airless spuiten kunnen dikke verfsoorten worden verspoten, waardoor een hoge laagdikte wordt opgebouwdt.

 

Airmix
Airmix spuiten is hetzelfde pompsysteem als airless spuiten, met als groot verschil dat de verf word verneveld met luchtondersteuning. Ook kunnen wij op de airmix een electrostaat-pistool monteren. De verf die dan door het electrostaat-pistool wordt geperst krijgt een positiefe lading, het te spuiten object is negatief. Door de twee verschillende ladingen zal de verf rond het te spuiten object trekken.

 

HVLP lage druk pomp
Voor het aanbrengen van verf met een hoge finish en eindkwaliteit. Hiermee spuiten wij onder andere blanke lak op houten schepen en vrachtwagentrailers.

 

Bekerspuit
Een bekerspuit wordt gebruikt voor het alledaagse werk. Voor het spuiten van losse onderdelen zoals bijvoorbeeld motorkappen, zijschermen en keukenkastdeurtjes, maar ook voor bestel- en vrachtwagencabines.

TECHNIEKEN